Előfizetői tartalom

Indul az első TriGranit pláza Moszkvában

Portfolio
A TriGranit ma bejelentette első moszkvai beruházását. A Mozaica bevásárlóközpontot oszkva délkeleti részén, három főút találkozásánál épül 134,000 nm teljes beépített és 64,000 nm hasznosítható területtel. Három emeletén hipermarket, elektronikai boltok, 9-termes mozi, éttermek, 2500 férőhelyes parkoló található.

A fejlesztő tervei szerint a Mozaica Shopping Center 2009 második negyedévében nyitja meg kapuit. A TriGranit fejlesztőpartnere az OST Group moszkvai székhelyű fejlesztő cég, amely nagy apasztalattal rendelkezik projektek fejlesztésében és üzemeltetésében mind a iskereskedelmi, irodai és a lakóingatlanok piacán. "A Mozaica egyedülálló lehetőséget jelent a TriGranit számára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés