Előfizetői tartalom

Pezseg Ferihegy környéke

Portfolio
Ma mutatja be legújabb, a Ferihegyi repülőtér szomszédságában, Vecsés közigazgatási területén található lévő fejlesztését az Ablon. Az Airport City építése 2007-ben indult. A bázis azon logisztikai cégek, valamint kereskedelemmel foglalkozó hazai és nemzetközi vállalatok számára épül, amelyeknek egyaránt fontos a repülőtér közelsége és a városközpont könnyű elérhetősége.

A legkorszerűbb igényeket kielégítő, 8 épületből álló épületegyüttes több részletben készül, és a raktározás mellett mindegyikben lehetőség nyílik irodahelyiségek kialakítására is. Az első szakaszban felépülő C épületben 8,300 nm használható raktározásra - 11.4 méteres belmagasságú, 6.5 tonna padlóterhelésű, igény szerint osztható raktárhelységekkel -...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés