Előfizetői tartalom

Mindenki jól jár vele? - Tetőtér beépítések Budapesten

Portfolio
A budapesti ingatlanpiacon mind az ingatlanfejlesztők, mind az ingatlanvásárlók körében növekvő népszerűségnek örvend a klasszikus belvárosi épületek felújítása szintráépítéssel és tetőtér beépítéssel. Az ehhez hasonló átépítés nem új keletű jelenség a fővárosban: már a hatvanas években is találkozhattunk ilyen átalakításokkal, ugyanakkor az utóbbi időben egy megkülönböztetett figyelmet élvező, sajátos termék van kialakulóban a budapesti ingatlanpiacon. A belvárosi tetőtér beépítések sok hasonló jegyet hordoznak magukon, az utóbbi évek fejlesztői tapasztalata nyomán kirajzolódni látszik a sikeres koncepció, ami az ilyen jellegű beépítéseket eladhatóvá teszi.

Újjáéled a belváros. A klasszikus elnevezéssel illetett "manzárd" korábban nem számított éppen előkelő lakóhelynek. Azóta a közönség szemlélete gyökeresen megváltozott, a "tetőtér érzésnek" sajátos kultúrája van. Az ilyen fejlesztések számos egyedülálló, izgalmas építészeti megoldást kínálnak. Az egyes épületek különleges beépítésre adnak lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés