Előfizetői tartalom

Mibe fektessünk? - Részvény, ingatlan, árupiac...

Portfolio
Befektetési eszközosztályok "csaptak össze" a Cushman & Wakefield által szervezett panelbeszélgetésen. Az elmúlt hónapokban kialakult gazdasági környezet fényében különböző szektorokból érkezett előadók vitatták meg a különböző befektetési instrumentunok - ingatlan, részvény, kötvény, árupiacok - kilátásait. A beszélgetésen Charles Taylor, a Cushman & Wakefield ügyvezetője, Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő vezetője és Szalay-Berzeviczy Attila, a BÉT elnöke vett részt.

Egyetlen befektetési eszköz sem függetleníthette magát az elmúlt időszak pénzügyi turbulenciáitól, így természetesen az ingatlanbefektetések sem, mondta el Charles Taylor, a Cushman and Wakefield magyarországi ügyvezetője. A szakember szerint a több éves hozamzuhanás után enyhe emelkedés jelentkezett a prémium irodapiaci hozamok tekintetében az elmúlt hónapokban. A pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés