Előfizetői tartalom

Bővül a kívánságlista - Mit keresnek a lakásvásárlók?

Portfolio
Bővül a vevői kívánságlista, a többségnek minimum két szoba kell, a lakás pedig csendes környéken helyezkedjen el, mégpedig elérhető távolságra a Belvárostól - derül ki a Duna House legfrissebb, a lakáspiacot vizsgáló, ötszáz fős mintán végzett felméréséből. A XIII. kerület továbbra is vezet, ismét divatosak a belső kerületek és többen vásárolnának drága ingatlant. A felmérés szerint az érdeklődök 25-30%-ának gyakorlatilag nincs önereje.

Mit mennyiért?. Még mindig 15 és 20 millió forint közötti összeg között képzeli el a lakásvásárlást a válaszadók többsége, de szorosan mögöttük következnek az egy kategóriával kisebb, 10 és 15 millió forint közötti értékben gondolkodó vásárlók. Nagyon olcsón, 10 millió alatt már alig akar valaki vásárolni - tegyük hozzá, sok kerületben nem is nagyon van mit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés