Előfizetői tartalom

Orco: "Nagyobb likviditásra számítottunk a BÉT-en"

Portfolio
Sokkal nagyobb likviditásra számított a budapesti SPO kapcsán az Orco Property Group, ennek ellenére továbbra is bíznak abban, hogy előbb-utóbb BUX komponenssé váljanak a prágai-párizsi székhelyű ingatlanfejlesztő papírjai. A cég az elmúlt hónapok piaci folyamatai ellenére továbbra is bízik a közép- és kelet-európai ingatlanszektorban, a moszkvai tőzsdei bevezetés tervét azonban elvetették. Interjú Severine Farjon-nal, az Orco befektetési kapcsolatokért felelős igazgatójával.

Portfolio.hu: Elégedett a budapesti SPO-val? Nagyobb likviditásra számított a Budapesti Értéktőzsdén? Sévérine Farjon: Igen, a jelenleginél sokkal nagyobb részvénylikviditásra számítottunk Budapesten. P.: Még mindig elképzelhetőnek tartja, hogy az Orco felkerüljön a BUX-indexbe? (Az Orco részvényei még mindig nem felelnek meg a tőzsdeindexbe kerülés feltételeinek.)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés