Előfizetői tartalom

Panelprogram - belevágjunk, vagy ne?

Portfolio
2008-ban ismét lehetőség nyílik a panellakások megújulását hozó panel-programban történő részvételre, a pályázatokra 10 milliárd forintot szán idén az állam. A panelprogram egyre népszerűbbé válik, a pályázni kívánók száma rohamosan emelkedik, de még rengeteg lakás várja a megújulást, a 820 ezer iparosított technológiával épült otthon közül eddig 190 ezer számára nyújtott megoldást a program. Bár még mindig nagy az előítélet a panelokkal szemben a panel-plusz lehet a jövő, ami perspektívát jelenthet az ilyen típusú lakások számára. Szakértők szerint megéri a beruházás, mert a költségek megtérülnek, sőt az értéknövekedés felülmúlhatja a befektetés összegét.

A számok bűvöletében - eddigi sikerek. A 2006-ot követő egy év szünet után ismét meghirdetésre került a panel-program, melynek keretében ez évben 10 milliárd forint kerülhet szétosztásra a pályázók között, s jövőre szintén ugyanekkora összeg szerepel a tervekben. Ahhoz, hogy lássuk mire elég ez az összeg, vessünk egy pillantást a korábbi évek adataira. A program 2001-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés