Előfizetői tartalom

Mi újság a MIPIM-en? - Együtt az ingatlanvilág

Portfolio
A hitelválság és az ingatlanszektor általános pesszimista hangulata ellenére minden eddiginél több látogatót vonzott Cannes-ba az ingatlanpiac legnagyobb eseménye, a MIMIP szakkiállítás. A francia riviérán minden eddiginél nagyobb jelenléttel vonultak fel a közép-kelet európai feltörekvő piacok, s közülük is látványosan kiemelkedtek az orosz fejlesztők, régiók standjai. Tudósításunk Cannes-ból.

A MIPIM-en a látogatók és a kiállítók számában egyáltalán nem érződik a globális pénzügyi válság hatására kialakult ingatlanpiaci lejtmenet, hiszen az eddig rekordnak számító 2007-es évnél is többen, összesen több mint 28 ezer befektető, fejlesztő, tanácsadó, finanszírozó és állami szereplő gyűlt össze Cannes-ban. Ez a növekedés részben azzal magyarázható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés