Előfizetői tartalom

Hol a legdrágább a lakás? - A válasz megérkezett

Portfolio
London, Manhattan, Dubaj, Tokió...A világvárosok nevének hallatán azonnal felhőkarcolók, luxusingatlanok, csillagászati árú lakások jutnak eszünkbe. Sejtésünk nem jár messze az igazságtól: London, New York és Moszkva ingatlanpiaca kínálja a világ legdrágább lakásait. A top 10-ben négy ázsiai ország is szerepel, nevezetesen Hong Kong, Tokió, Szingapúr és Mumbai, ugyanakkor a Közel-Kelet magas hozamú buy-to-let lehetőségekkel kecsegtet. A Kelet-Közép-Európai régiót vizsgálva megállapíthatjuk, hogy hazánk fővárosa ezen a listán is sereghajtó.

Vegyél lakást Dubajban. Az abszolút győztes London belvárosi, magas presztízsű negyedeiben 21,800 - 36,200 USD négyzetméterárak mellett lehetünk boldog lakástulajdonosok, míg London más előkelő negyedeiben, mint Wimbledon vagy Richmond "csak" kb. 14,142 és 19,361 dolláros négyzetméterárakkal kell számolnunk. Londont a második helyen Manhattan követi, ahol az átlag négyzetméterárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés