Előfizetői tartalom

Pénteken nyit a Lakásvásár

Portfolio
Pénteken a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban nyílik az idei év első budapesti lakásvására. A 12. alkalommal megrendezett eseményen közel 200 kiállító várja a lakásvásárlókat péntektől vasárnapig. A vásárt felvezető sajtótájékoztatón a szakmai- és közönségprogramok bemutatása mellett a lakáspiac aktuális helyzetét értékelték az ország vezető befektetési szakemberei.

Borsi László, a Lakásvásár Médiacsoport elnöke bevezetőjében kiemelte, a lakáspiac kínálati oldala, a beruházók, forgalmazók, bankok és a különböző szolgáltatók - akárcsak az eddigi öt évben - most is nagy várakozással tekintenek a szezonnyitó Lakásvásár elé. A kiállítók száma ennek megfelelően továbbra is megközelíti a 200-at sőt, a pénteki nyitásig még...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés