Előfizetői tartalom

Ingatlanokat ad el a MÁV - Alapot szerveznének

Portfolio
A MÁV úgy adná el ingatlanjainak egy igen jelentős és értékes részét, hogy ingatlanalapba szervezné a portfóliót - írja a Népszabadság. A vezérigazgatósági épületet is magába foglaló 12 ingatlan értékét 15 milliárd forintra becsüli a MÁV. Intézményi befektetők hiányában a MÁV megfontolja majd az ingatlanok egyenként való értékesítését.

Az így létrejövő ingatlanalap felét, 7.5 milliárd forintnyi részt jegyezhetnének le intézményi befektetők. A befektetési jegyeket egyenként 1 millió forintos áron kínálná a MÁV. A napilap szerint a vasúttársaság természetesen a jövőben is bérlőként ott marad az eladásra kerülő épületek többségében. Az Andrássy úti vezérigazgatósági épületet azonban feltünően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés