Előfizetői tartalom

Elég pláza van vidéken? - Itt a válasz

Portfolio
Nemcsak a fővárosban és az agglomerációban épülnek új bevásárlóközpontok. A fejlesztők a nagyobb vidéki városokban is látnak még potenciált, sőt olyan kisebb városokban is épülnek bevásárlóközpontok, ahol ezt sokáig irreálisnak tartották a befektetők. A vidéki plázafejlesztési piacon az izraeli Plaza Centers korábbi hegmóniáját leginkább a német ECE vette át az elmúlt években, de több új szereplő is megjelent ezen a piacon. Vidéki plázakörkép.

A hazai vidéki városokban a Plaza Centers kezdte meg a fejlesztéseket, az izraeli fejlesztő összesen 15 bevásárlóközpontot épített a nagyobb városokban. Ezt követően a másodlagos városokban néhány csendesebb év következett, majd 2005-2006-tól kezdve más szereplők is megjelentek a piacon. A nagyobb városokban a német ECE is lát potenciált ezt bizonyítja, hogy a meglévő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés