Előfizetői tartalom

Luxusberuházás a zsinangóga mellett

Portfolio
Herzl Passage néven a Dohány utcai zsinagóga szomszédságában kezd luxuslakóingatlan-fejlesztésbe a spanyol Urnova. A Herzl Passage-nak otthont adó épületekre 2006-ban adtak ki részleges bontási, illetve építési engedélyt. Az építkezés 2008 márciusában indul a Tordai és Társai Kft., mint ingatlanfejlesztő beruházásában. A spanyol-magyar tulajdonban lévő Tordai és Társai Kft. többségi tulajdonosa a spanyol Urnova magyar leányvállalata, a Spanyol Ház Kft.

A luxus lakóingatlan-együttes összesen 104, 60-190 négyzetméter közötti alapterületű lakást foglal magában. Az értékesítés a kivitelezéssel párhuzamosan idén márciusban kezdődik, a négyzetméterárak 4,200 eurótól indulnak. A 33 millió euró értékű projekt befejezését 2009 végére tervezi a beruházó. A projektmenedzseri és értékesítési feladatokat a Hi Grupo...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés