Előfizetői tartalom

Folytatódik a plázaépítési hullám - Hol, mi épül?

Portfolio
Bár már 2007 sem volt éppen unalmas év a bevásárlóközpontok piacát tekintve, de figyelembe véve a tervezett és már folyamatban lévő kereskedelmi fejlesztéseket, mindenképpen mozgalmas 1-2 év rajzolódik ki előttünk. Budapesten több modern bevásárlóközpont is fejlesztés alatt van, de az agglomerációban és a vidéki városokban is gombamód szaporodnak a plázák.

Pláza pláza hátán. A tavalyi évben egy viszonylag csöndesebb időszak után újra felpezsdült a hazai kereskedelmi ingatlanpiac. A Plaza Centers ha nehezen is, de még az év végén átadta a Kerepesi úton az ország legnagyobb bevásárlóközpontját, az Arena Plaza-t, az ING pedig a Vörösmarty téren fejezte be legújabb projektjét. Bár sok olyan véleményt hallhattunk az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés