Előfizetői tartalom

A többség Pesten dolgozna

Portfolio
A Skanska Office Index elnevezéssel egy új, piackutatási tanulmány regionális alkalmazását vezette be a svéd ingatlanfejlsztő. Ugyanezt a tanulmányt a skandináv államokban a Skanska már közel öt éve készíti el minden évben. A piackutatás 600 cég részvételével történt Lengyelországban, Csehországban és hazánkban és az irodabérlés szempontjábol meghatározó vállalati döntéshozókat érintette. Minden országban 200-200 cég vett részt a Gfk által készített felmérésben.

A tanulmány többek között a banki- és pénzügyi szolgáltatói szektor, az információtechnológiai-, és egyéb szolgáltatói szektor valamint a hirdetés/reklám/pr szektor szereplőinek, a stratégiai döntéshozók véleménye alapján állt össze. A közvéleménykutatók olyan cégeket kerestek meg, amelyek nem kevesebb mint 50 dolgozóval, vagy minimum 500 nm-es irodaterülettel rendelkeznek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés