Előfizetői tartalom

Telkeket vett az Orco, újabb beruházások jönnek

Portfolio
Az Orco Property Group bejelentette, hogy új varsói befektetéseinek megvalósításához építési területeket vásárolt. A Marki városrészhez tartozó Okólna utcában található 22.4 hektáros építési területen egy új logisztikai központ kerül kialakításra. A Przy Parku utcában vásárolt 4.7 hektáros telek pedig a Drawska lakóingatlan-fejlesztés második ütemének megvalósítására teremt lehetőséget. A telekvásárlások révén az Orco tovább erősítette piaci pozícióját a lengyel ingatlanpiacon mind a lakóingatlanok terén, mind a logisztikai szektorban.

Az Okólna utcában újonnan megvásárolt 22.4 hektáros földterület, Varsó raktárépületeket tömörítő városrészében, az I.-es zónában található, 12 km távolságra a városközponttól. A telek emellett az egyik fő szállítmányozási útvonal, a Baltic autópálya (E-67) mentén helyezkedik el. A területen jelenleg egy 38 ezer négyzetméter alapterületű raktárhelyiség található...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés