Előfizetői tartalom

A Balaton fejlesztéséről rendez konferenciát az SCD

Portfolio
Balaton-fejlesztési konferenciát tart jövő héten az SCD és befekektetési partnere, az ír Quinlan. A Balaton körül 450 millió eurós összberuházást tervező SCD a két napos szakmai konferencián a régió fejlesztésében tevékenyen résztvevő döntéshozók, turisztikai szakemberek és a térségben működő ingatlanfejlesztők számára közös fórumot kíván teremteni olyan témákban, melyek az elkövetkező évek nagyszabású fejlesztései szempontjából releváns témákban.

Az SCD Csoport 2007 januárjában mutatta be a Balaton-fejlesztési Program részleteit, melyben legfontosabb célként a befektető azt deklarálta, hogy a balatoni régió ismét Európa jól ismert, sikeres turisztikai célpontjává váljon. 2007-ben az SCD nagy lépést tett meg balatoni fejlesztési programjának szempontjából, november végén bejelentette ugyanis, hogy hosszú távú együttműkdési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés