Előfizetői tartalom

Kormányzati negyed: Demján kiszállt, a kormány lefújná

Portfolio
A TriGranit érdekeltségébe tartozó Pólus Holding kiszáll a kormányzati negyed projektből, miután a városrendezési szerződés aláírása előtti este a korábban egyeztetett 10 milliárdos infrastruktúra beruházás mellett további 10-12 milliárdos teher magánbefektetőkre való hárítását jelentette be a főváros - értesült a Napi Gazdaság. Az Index szerint pedig már csak az a kérdés, hogy a kormány idén vagy jövőre jelenti be a teljes projekt lefújását.

Az Index információi szerint már nem kell túl sokat várni addig, amíg a kabinet hivatalosan is kihátrál a Nyugati Pályaudvar mögé tervezett gigászi minisztériumi központ ötlete mögül. Az Index szolidabban fogalmazó forrásai szerint viszont élénk eszmecsere zajlik arról, hogy mi lenne, ha nem épülne meg a kormányzati negyed. A markánsabb, szintén befolyásos kormányzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés