Előfizetői tartalom

Ketten pályáznak a Fradi-ingatlanokért

Portfolio
A KVI közlése szerint a ma délelőtt 10 órakor lejárt beadási határidőig két pályázó tette le a pályázatban előírt 400 millió forintos ajánlattételi biztosítékot. A Fradi pálya ingatlanjaiért így két befektető van továbbra is versenyben. Az egyik a brit Kevin McCabe által fémjelzett brit Scarborough, a másik pedig a Magyarországon már jelen lévő lengyel Echo Investment ingatlanfejlesztő.

A brit Kevin McCabe, aki az angol élvonalban szereplő Sheffield United tulajdonosaként ismert. Korábban jelezte, hogy egy nyertes pályázat esetén hajlandó lenne akár 30 millió eurót is az FTC-be fektetni. A másik pályázó, a varsói tőzsdén jegyzett lengyel Echo Investment Magyarországon eddig a zuglói városközponttal, a multifunkcionális Mundo Városközponttal volt jelen. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés