Előfizetői tartalom

A Bécsi úton épít irodaházat a Biggeorge's

Portfolio
Megkezdődött a Biggeorge’s-NV Zrt. ’Bécsi Corner’ irodaházának építése. A 2006-ban lezajlott régészeti feltárásokat követően, decemberben megkezdődött a korábbi iskolaépületet és a barokk (1780-as évek) sörházat is magába foglaló iroda-együttes kialakítása. A műemlék épületrészek - melyekben vendéglátó funkciót terveznek a fejlesztők - szerves részét képezik a kialakuló új irodatömbnek.

A 4,000 négyzetméteres telken megépülő "A" kategóriás iroda-együttes több mint hatezer négyzetméter iroda- és mintegy 4 000 négyzetméter éttermi és kereskedelmi területet foglal magába. Az épületegyüttes mélygarázsában 130 parkolóhely kerül kialakításra.A műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően helyreállításra kerülő régi sörház, és a mellette álló két...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés