Előfizetői tartalom

Elrobog mellettünk a régió - Kevés logisztikai ingatlan épül

Portfolio
A régió legtöbb országával összehasonlítva leginkább állóvízként jellemezhetjük a hazai logisztikai ingatlanpiacot mind a jelenlegi állomány méretét, mind a fejlesztési aktivitást tekintve. A legtöbb régiós piacon fejlesztési hullámot figyelhetünk meg, s ennek köszönhetően néhány éven belül várhatóan a román logisztikai ingatlanpiac is nagyobb lesz a magyarnál. A ReSource IngatlanInfó az ipari ingatlanok piacát vette górcső alá.

Lemaradunk. 2007 harmadik negyedévében jelentősen erősebb volt a kereslet a magyarországi ipari és logisztikai ingatlanok piacán, mint az előző negyedévekben. A bruttó bérbeadás 71,700 nm volt, ami 27 százalékos növekedést jelent a második negyedévhez képest. Mivel az idei év eddigi negyedéveiben magasabb bérbeadást regisztráltak, mint tavaly, az összesített bérbeadási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés