Előfizetői tartalom

Erős negyedév az Orco mögött

Portfolio
Jól, a várakozások fölött alakultak az Orco Property Group első kilenc hónapos eredményei, melyet a társaság ma tett közzé. Az Orco azonban a harmadik negyedévben nem értékeltette újra ingatlanportfólióját, így a nettó eszközértéket nem érintette a mostani gyorsjelentés. Mind a fejlesztésekből, mind a bérbeadásokból származó bevételei dinamikusan nőttek az előző év azonos időszakához képest.

A Prágában, Párizsban, Budapesten és Varsóban jegyzett Orco Property Group szokásától ellentétesen nem értékeltette újra ingatlanportfólióját a harmadik negyedévben. A NAV-ját érintően ezért érdemi újdonsággal nem szolgált a mostani gyorsjelentés. A cég az újraértékelést várhatóan a negyedik negyedév végeztével végzi majd el, a mostani gyorsjelentésnek ezért érdemi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés