Előfizetői tartalom

Rákapcsol a vidék - Érkezik az outletek második hulláma

Hámos Áron
Magyarország eddigi, Budapest határában felépült "factory outletjei" hamarosan új versenytársakkal nézhetnek farkasszemet. Bár a meglévők közül sem mindegyik klasszikus sikertörténet, az agglomerációban újabb outlet koncepció alapján megvalósuló bevásárlóközpontokat adnak majd át. Figyelemre méltó jelenség az is, hogy az eddig teljesen fővárosi monopóliumnak tekinthető áruházak vidéken is megjelennek majd. Határainkon kívül sem ülnek tétlenül, Horvátországban vagy Romániában már javában folynak a grandiózus fejlesztések. Outlet körkép.

M1, M3, Baja és a többiek. A biatorbágyi Premier Outlet Centers-nek (POC) bejött az, ami a törökbálinti GL Outletnek nem. Sikerült elhitetniük a magyar vevőkkel, hogy az outleteknek Magyarországon is van létjogosultságuk. A most hároméves outletjeink nem azonos növekedési pályát írtak le, az előre ütemezett növekedési terveket csak a POC tudta véghez vinni, novemberben adják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés