Előfizetői tartalom

Indul a lengyel invázió - Most kicsit másképp...

Portfolio
A lengyel helyi ingatlanpiac megjósolhatatlan alakulását elkerülő, és az ingatlan portfólió diverzifikálására törekvő lengyelek száma dinamikusan növekszik. A lengyel ingatlanpiac az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül, aki előrelátó volt, és megtakarított pénzét ingatlanba fektette, az kiemelkedő hozamot ért el. Sokak számára most jött el az exit ideje, és szeretnék újabb biztos befektetésben tudni megduplázódott vagyonukat. Meglehetős optimizmussal keresik a potenciális lehetőségeket, a lengyelországihoz hasonló növekedési potenciállal rendelkező külföldi ingatlanpiacokat a Warsaw Business Journal tapasztalatai szerint.

Cégek tucatjai specializálódtak külföldi ingatlanbefektetésekre, hogy kiszélesítsék a lehetőségek palettáját, és segítsék a lengyelek pénzét befektetni. Spanyolország, Görögország, az Egyesült Államok és bármily meglepő Hong Kong a legkapósabb befektetési célországok. Veszik az önálló apartmanokat, szállodai apartmanokat, komplett házakat és a villákra is jelentős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés