Előfizetői tartalom

A kisebb projektek mindössze 60%-át adják át

Portfolio
Jelenleg a román belső piac telített a 100 körüli kereskedelmi projekttel, melyek az elkövetkezendő években valósulnak meg. Nagyságrendileg tízezerrel fog bővülni az üzlethelyiségek száma. Ezeknek a beruházásoknak a sikere azon fog múlni, hogy milyen gyorsan tudják feltölteni bérlőkkel a nagyáruházakat, illetve, hogy milyen márkákat sikerül becsábítani az új komplexumokba.

A dolgok menete nem halad a legjobb ütemben Romániában. Egyes becslések szerint a projektek csupán 60 százalékát fejezik be, a maradék 40 százalékot valószínűleg nem. Ha a verseny túl élesnek bizonyul, és a gazdasági elemzések arra mutatnak rá, hogy sokkal hatékonyabban kell kihasználni a rendelkezésre álló földterületet, akkor a fejlesztők kiskereskedelem helyett más...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés