Előfizetői tartalom

Költözzünk el Budapestről! - De mégis hova?

Portfolio
Sokakat foglalkoztat a gondolat, hogy maguk után hagyják nagyvárosi életük egy részét, és az agglomerációs övezetben rendezzék be új otthonukat. A Budapesttől nyugatra fekvő agglomerációs ingatlanpiacot vizsgálva többek között arra kerestük a választ, hogy hol találhatunk még üres telkeket, mik számítanak eladhatatlannak és melyek azok az ingatlanok, amik után kapkodnak a vevők. Agglomerációs összeállításunk.

Mit, hol, mennyiért vehetünk?. Budaörs, Törökbálint gyakorlatilag megtelt. Ha szerencsénk van, találhatunk lelakott parasztházat, vagy új építésű társasházi lakást. Hegyoldali, örökpanorámás telkekhez 30 millió forint alatt nem lehet hozzájutni. Több ezer négyzetméteres parcellázások nincsenek terítéken. Biatorbágyon a raktárbázisokhoz közel, a vasút túloldalán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés