Előfizetői tartalom

Vonzóak a kormánynegyed körüli irodaházak?

Portfolio
Az Egészségbiztosítási Felügyelet közbeszerzési eljárás eredményeként az Ablon, Váci úti Business Center 30 irodaépületét választotta ki új székhelyéül, ahol 850 nm-re írtak alá irodabérleti szerződést. A fiatal szervezet eddig ideiglenes székhelyen, a Fővárosi és Pest Megyei Egészségbiztosítási Pénztár épületében működött, azonban végleges, a szervezet bővülését is lehetővé tévő, új székhelyet kellett keresniük.

Pál Krisztina, a DTZ ingatlan tanácsadója szerint a bérlő végső döntésében meghatározó tényező volt az ügyfelek számára könnyű megközelíthetőség és a leendő kormányzati negyed közelsége. A Váci úti irodatengely további fejlődését, és az ott meglévő irodakapacitás jobb kihasználtságát eredményezheti a kormányzat háttérintézményeinek, az állami apparátus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés