Előfizetői tartalom

Mi megy a lakáspiacon? - Most megtudjuk!

Portfolio
Jobban kínyílt a lakásvásárlók pénztárcája, noha a döntő többség továbbra is hitelből vásárolná meg új otthonát, valahol a Belváros környékén - derül ki a Duna House ingatlanközvetítő franchise-hálózat aktuális, a lakáspiacot vizsgáló, ötszáz fős mintán végzett felméréséből. Zugló és a XIII. kerület kapós, a délkeleti városrész iránt viszont alacsonyabb az érdeklődés.

Folytatódik az a trend, mely alapján úgy tűnik, egyre nagyobb összeget szánnának lakásvásárlásra a potenciális vevők - bár ennek részben az is oka, hogy a piac bizonyos területein, ha lassan is, de emelkednek az árak. A megkérdezettek majdnem egyharmada a manapság leginkább népszerű, 15-20 millió forint közötti szegmensben keresi új otthonát, míg tavasszal még a 10-15 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés