Előfizetői tartalom

Mindenhol oroszok vannak...

Portfolio
Felvonult az ingatlanos világ Münchenben. Európa vezető ingatlanos kiállítása, az Expo Real 10. születésnapját 63,000 négyzetméteren 40 ország kb. 1,750 kiállítójával ünnepelte. Bár az eseményen főleg német szó hallatszik, Kelet-Európa is aktívan szerepet vállal, Albániától Oroszországig szinte az egész régió felvonult. Az idei Expo Realt az erősödő orosz aktivitás jellemzi, több mint 50 kiállító képviseli Putyin országát.

A helyenként hatalmas méretekkel rendelkező orosz projektek mellett érezhető szerepet vállal Közép-Kelet-Európa is rendkívül aktív lengyel és cseh jelenléttel. Magyarországot egy Budapest stand mellett az inkább régiós, mint kizárólag magyar cégként jellemezhető Trigránit képviseli. Bár Budapest a tavalyi évhez képest markánsabban jelenik meg a kiállításon, Európa vezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés