Előfizetői tartalom

Megnyílt az első fapados szálloda Budapesten

Portfolio
Megnyitotta diszkont szállodáját az Easy Hotel Budapesten, az Oktogontól pár perc sétára lévő Eötvös utcában. A közel 100 éves épület felújítási munkálatai kb. egy évvel ezelőtt kezdődtek meg. A rekonstrukció mintegy 200 millió forintba került. A magyar franchise partner már a következő budapesti szálloda építését tervezi. Az első budapesti easyhotel franchise rendszerben valósult meg Terézvárosban. Az épület a magyar franchise partner tulajdonában van.

Az easyhotel egyrészt az internetes foglalás kizárólagosságával, másrészt az egyszerű és standard design-nal faragja le a költségeket. A szobák azonos panelekből épültek föl, s a szobákhoz tartozó fürdőszobák is teljesen standardizált, előregyártott műanyag dobozok. Az easy márkát tulajdonló Stelios Haji-Ioannou szerint az easyhotel koncepció egyik leglényegesebb eleme...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés