Előfizetői tartalom

Egy, aki mindent visz

Portfolio
A Budapest környéki bérelhető ipari és logisztikai csarnokok felépített és még építhető teljes kapacitása - azon parkokban, amelyekben a fejlesztés már elkezdődött, vagy azt legalább már bejelentették - mintegy 1,5 millió nm. Ennek a kapacitásnak 2007 augusztusára éppen a fele készült már el, s ez a 13 parkból ötnek a befejeztét is jelenti egyben. Az elmúlt hónapok tranzakcióinak köszönhetően a parkokat fejlesztő illetve üzemeltető szereplők száma jelentősen lecsökkent, ez a koncentráció pedig érdekes kérdéseket vet fel. Az Eston azt vizsgálta, lesz-e, s ha igen, hol jelenik meg újabb jelentős fejlesztő.

Öt kézben a piac.... A Budapest környéki bérlogisztikai és -ipari ingatlanok piacán jelenlevő öt, 2007-re befejezett parkban összesen 375,000 nm csarnok - és hozzá tartozó iroda -, azaz a teljes lehetséges kapacitás egynegyede található. Az AIG Lincoln két fejlesztése - a vecsési Airport Business Park, amely 2004-ben lett kész (s amely magas irodahányada miatt jobban hasonlít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés