Előfizetői tartalom

5 év alatt duplázás ingatlannal - Hol kellett lakást venni?

Portfolio
Megduplázódott az ingatlanok ára az elmúlt öt év alatt Spanyolországban, míg Németországban mostanra inkább némi értékcsökkenést könyvelhetett el az, aki 5 évvel ezelőtt lakóingatlant vásárolt és Ausztriában sem hozott inflációt meghaladó felértékelődést az elmúlt 5 esztendő. A lakásárak növekedése egyértelműen lassuló tendenciát mutat az eurózónában és az Egyesült Királyságban a Halifax adatai szerint.

Spanyolországot leszámítva az Egyesült Királyság az összes eurózóna-beli országot túlszárnyalja az ingatlanárak elmúlt 5 évben tapasztalt emelkedésében. Spanyolországban 5 év alatt 100, míg az Egyesült Királyságban 90%-kal lettek drágábbak átlagosan a lakások. Nyugat-Európában a legnagyobb áremelkedést Spanyolország és Anglia mellett Franciaországban, Írországban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés