Előfizetői tartalom

Októberben indul újra a panelprogram, módosításokkal

Portfolio
Hosszú kihagyás után újra beindul a panellakások korszerűsítését szolgáló kormányzati program, októberben megjelenik a 2007-es felújítási pályázat. Az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium szerint a jövő évi költségvetésben 10 milliárd forintos keret van elkülönítve a program finanszírozására - írja a Népszabadság.

Csider László, a minisztérium lakásügyi titkárságának vezetője a napilapnak elmondta, hogy felmerült az állami támogatás 400-ról 500 ezer forintra való emelése is, mivel az egyharmados önkormányzati, állami és tulajdonosi hozzájárulás szabálya alapján az eddigi 1.2 millió forint (háromszor 400 ezer) lakásonként nem bizonyult elegendőnek. Az októberre várt új pályázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés