Előfizetői tartalom

Kisboltok hálózatát hozza létre az Interfruct

Portfolio
Bránát István, az Interfruct Kft. ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy a társaság RIA néven új kereskedelmi üzlethálózatot hoz létre. Az Interfruct célja, hogy a független kisboltok támogatásával hálózatot építsen ki, amely meghatározó szerepet töltene be a jövőben a hazai élelmiszer-kiskereskedelem területén. Az idén 80, 2008 végéig további 500 független üzlet csatlakozásával számolnak.

A 2007 szeptemberében induló, RIA névre keresztelt programmal a társaság célja az, hogy hazai bolthálózatot építsen fel, amely az Interfructnál nem vásárló, vagy alacsony forgalmat bonyolító, független kisboltoknak is stabil hátteret biztosít. Az Interfruct partnerei már az első vásárlás alkalmával jogosultak azonnali, a számlából levont kedvezményekre. Az együttműködés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés