Előfizetői tartalom

Pályázatot ír ki a főváros a Városháza Fórum fejlesztésére

Portfolio
PPP-konstrukcióban valósulhat meg a Városháza és környékének rendezését célzó ingatlanfejlesztési projekt. A Károly körúti bazársor helyére telepített park területére építendő új ingatlan mellett a tervek szerint a környező műemléki védettségű épületeket is felújítanák, és a Főpolgármesteri Hivatal bizonyos funkcióinak áthelyezésével gazdaságosabbá tennék az ingatlanok felhasználását.

Építészeti tervpályázatot ír ki a Városháza és környékének fejlesztésére a Fővárosi Önkormányzat, amelynek célja, hogy a műemlék épületeket felújítsák, másfelől a beépítetlen területen új épületet emeljenek- írja a VG. A Városháza Fórum elnevezésű komplexum a Főpolgármaesteri Hivatal, a Merlin Színház, a Belvárosi Tűzőrség épülete mellett a korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés