Előfizetői tartalom

Ferihegy mellett fejleszt az Ablon

Portfolio
Megkezdődtek az Ablon fejlesztésében megvalóuló Airport City logisztikai park építési munkálatai. Az Airport City teljes beépítettségében 65,600 négyzetméter összterületen várja leendő bérlőit., melyből 47,500 négyzetméter raktár, 18,100 négyzetméter pedig iroda funkciókat lát majd el - tudtuk meg Az értékesítéssel kizárólagosan megbízott DTZ-től.

Az első fázisban megvalósításra kerülő épület 2008 első negyedévében kerül átadásra 8,300 négyzetméter bérelhető raktárterülettel és közel 2,000 négyzetméter irodaterülettel. A fejlesztő Ablonnak az Airport City lesz az első logisztikai projektje.. Az új logisztikai park Vecsés közigazgatási területén, Budapest határánál található; a repülőtérre vezető út...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés