Előfizetői tartalom

Jól teljesít a logisztikai piac

Portfolio
A 2007-es év első hat hónapja a logisztikai ingatlanok piacán rég nem látott dinamizmust hozott a bérbeadások terén. A jól bevált helyszínek mellett - nem utolsósorban az élesedő verseny hatására - a fejlesztők új területeken és kifinomultabb koncepció alapján építkeznek, igazodva a bérlői igényekhez és szélesebb piacot lefedve, állapítja meg legfrissebb tanulmányában a DTZ. A 2006 második felében tapasztalt keresletélénkülés ellenére a fejlesztők nem veszítették el óvatosságukat, a korábban tervezett ütemben folynak az építkezések. Ez várhatóan a következő hat hónapban sem változik. 2007 első félévében több, mint 60,000 nm modern raktárépület készült el, míg a következő hat hónapban 100,000 nm átadása várható.

A budapesti piac telítettsége miatt egyes új belépők már az első magyarországi projektjük helyszínének is vidéki városokat választanak. Vidéken a ProLogis hegyeshalmi fejlesztése mellett több új projekt van előkészítési vagy tervezési szakaszban. Mindemellett továbbra is érvényesül Budapest vonzereje; az új M0 szakasz és a Ferihegyi repülőtér környékén található...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés