Előfizetői tartalom

Cáfolja a TriGranit a belgrádi szerződésszegést

Portfolio
A TriGranit valótlannak tartja azokat a sajtóhíreket, mi szerint a magyar ingatlanfejlesztő szerződéskötés utáni követelésekkel állt elő a megbízó Szerb Államvasutakkal szemben. A TriGranit szerint 2006. júniusában a tender lezárását követően aláírt keret-megállapodásban a felek arra vállaltak kötelezettséget, hogy konkrét tárgyalásokat kezdenek a Prokop pályaudvar és a bevásárlóközpont felépítésének tényleges feltételeiről és legkésőbb 2006. szeptember végéig azokat egy kötelező erejű megállapodás keretében írásba foglalják. Így a TriGranit szerint nem beszélhetünk semmiféle verseny utáni, pótlólagos követelésről vagy szerződésszegésről.

A Szerb Vasutak előzetes elképzeléseihez és a hivatalos tender dokumentumokban foglalt adatokhoz és információkhoz képest a TriGranit, saját szakértőinek munkája eredményeként, valóban eltérő következtetésre jutott az átlagos napi utasszám alapján a pályaudvar kapacitását és a pályaudvar fölé építendő bevásárlóközponthoz tartozó parkolóhelyek számát illetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés