Előfizetői tartalom

Add bérbe a lakásodat! - Kinek, mennyiért, hogyan?

Portfolio
Egyelőre nem indult be teljes erővel a szokásos iskolakezdés előtti augusztusi roham a fővárosi albérleti piacon, a forgalom ugyan élénk, de nem kell versenyt futni egy-egy lakásért. A főbérlős lakásokra már csak a nagyon alacsony pénzösszeggel rendelkezők fanyalodnak, egyedül viszont 50 ezer alatt nemigen lehet lakást találni. A Duna House tapasztalatai szerint külföldiek a leginkább ragaszkodóak, sokan semmi pénzért nem költöznének a város egyik oldaláról a másikra.

Kaució nélkül nem megy.... Továbbra is a jó közlekedés és a központi elhelyezkedés a legfontosabb az albérletet keresők körében, a bérbevevők döntő többségénél alapelvárás a metró valamelyik állomásának, vagy a 4-6-os villamosvonal egyik megállójának közelsége. A többség a 60-80.000 forint között kínált ingatlanokból választ, ezért a pénzért általában már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés