Előfizetői tartalom

Meghalt a király, éljen a király - Mi épül a Skála helyén?

Portfolio
Ma kezdődik Újbuda egyik legjelentősebb kiskereskedelmi központjának, a Budai Skálának a bontása. Az építési engedély megszerzése után az ING Ingatlanfejlesztő mintegy 52,000 nm bérbe adható területtel rendelkező multifunkcionális épület kivitelezését kezdi meg a területen, amely megújult parkosított környezetben bevásárló- és szórakoztató központot, illetve irodaházat foglal magába.

A nagy forgalmú piac a jövőben is zavartalanul üzemel tovább, de az átalakításokban szerepet kap ez a terület is. A piacot a majdani bevásárlóközponttól elválasztó Kőrősy József utca sétálóutcává alakul, melynek egyik oldalán a piac és az újonnan kialakított park kap helyet, a másik oldalát pedig az új épület földszintjén található éttermek szegélyezik. Az épületegyüttes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés