Előfizetői tartalom

Elsöprő izraeli tervek Romániában

Portfolio
A következő években mintegy 1 milliárd eurót fog befektetni a román ingatlanpiacon az izraeli érdekeltségű Africa Israel ingatlanfejlesztő és befektető. Reuven Havar, a cég romániai vezetője a Ziarul Financiar-nak elmondta, hogy a hozamszintek Romániában továbbra is ideális szinten vannak, így nagy erőkkel folytatják megkezdett fejlesztéseiket.

A cégvezető a napilapnak kifejtette, hogy bár a telekárak drasztikus emelkedésen mentek keresztül az elmúlt év során, a romániai ingatlanpiacot továbbra is attraktívnak tartják, s a következő néhány év során kb. 1 milliárd eurót fognak befektetni az országban. Az Africa Israel tulajdonosa Lev Leviev, Izrael egyik leggazdagabb üzletembere. A cég legutóbbi romániai akvizíciója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés