Előfizetői tartalom

8.2%-os hozamon ment el az Erdért-portfólió

Portfolio
A Guardian New Europe Emerging Cities Fund 8,2%-os hozammal megvásárolta a Erdért ingatlanportfolióját. A portfolió több városban lévő vegyes ingatlan elemekből állt össze, magába foglalva pl. az ország legnagyobb, Tuzséron található fafeldolgozó üzemét is. A telkek összterülete 400,000 nm, míg az épületeké 50,000 nm - tudtuk meg az értékesítésért kizárólagosan megbízott DTZ-től.

Az Erdért-portfólió nyolc ingatlant foglal magába az ország különböző részein (Debrecen, Békéscsaba, Zalaegerszeg, Győr, Kecskemét, Veszprém, Budapest, Tuzsér) köztük egy ipari ingatlant és nyolc kiskereskedelmi elosztóegységet, melyekben a faipari anyagok disztribúciója folyik. Trexler Ferenc, a DTZ vezető befektetési tanácsadója szerint a végső vételár 6%-kal haladta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés