Előfizetői tartalom

Egyelőre szakadatlan a tőkebeáramlás

Portfolio
Erős félévet tudhat maga mögött az európai kereskedelmi ingatlanpiac befektetési szempontból a CB Richard Ellis tanulmánya szerint. A befektetések június végére összesen 113 milliárd eurót tettek ki, ami 12 százalékkal haladja meg 2006 hasonló időszakát, miután 2005-ben és 2006-ban is 40 százalékkal nőtt a tőkebefektetések értéke Európában.

A 12 százalékos emelkedés a magas európai és brit kamatszintek ellenére következett be. Ráadásul egyedül Nagy-Britanniában -ahol a kamatszint az európainál is magasabb- a befektetések 38 milliárd euróra rúgtak, szemben a 2006-os 37 milliárd euróval. Az sem elhanyagolható, hogy 2007 első félévében nagyszámú külföldi vásárló volt London központjában, akik a befektetők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés