Előfizetői tartalom

Fiatalos szálloda a Wallis-tól

Portfolio
A Clark Ádám tér 1. szám alatti foghíjtelken a tervek szerint 2008-ban kezdik el egy ötemeletes Hotel Clark építését. A tendert meghirdető Unione-Clark Kft. 2007. október 3-ig várja a munkákat a kiírt tervpályázatra, eredményhirdetés 2007. október közepére várható. A beruházó Market Építő Zrt. a Wallis Ingatlan Csoport tagja - írja az ebuild.info.

A földszinten az előtér, étterem-bár mellett irodák, pénzváltó és üzlethelyiségek kapnak helyet. A hotelszobákat az emeleteken helyezik el, míg a tetőszinten galériával övezett éttermet alakítanak ki. A projekt mélygarázs építését is tartalmazza. A tervek szerint 2009-re megépülő szálloda szolgáltatásaival és sílusával a fiatal vendégeket célozza meg, városképileg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés