Előfizetői tartalom

Ingatlanok Kispesttől Vietnámig - Interjú

Portfolio
Miben hasonlít a vietnámi ingatlanpiac a 17 évvel ezelőtti magyarországihoz? Hogy jut el egy ingatlanfejlesztő Kispesttől Vietnámig? Elfér -e még egy újabb pláza a budapesti piacon? Miért van negatív hatása az ingatlanpiacra a túl sok befektetésre váró tőke? Miért nem él egy ingatlanfejlesztő a forward-purchase lehetőségével? Többek között ezekről kérdeztük Norbert Galfuszt, a Whitestone Investment ügyvezető tulajdonosát. Interjú.

Nem lettünk volna elég bátrak.... Portfolio.hu: A Whitestone Investment az IRES hivatalos jogutódja. Miért vált szükségessé a váltás, mi áll a névváltás hátterében? Norbert Galfusz: Több évnyi sikeres együttműködés után különváltak útjaink az osztrák partnerünkkel (Credo AG, az Immofinanz tulajdonosaként is ismert Constanzia Privatbank), egész egyszerűen azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés