Előfizetői tartalom

Irodaházak épülnek a Vár tövében

Portfolio
Irodaházakat épít a II. kerületi Kacsa és Ganz utcában a Raiffeisen Evolution Zrt. A Kacsa utca 15-23. szám alatt egy kilencszintes, 198 autó befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkező irodaházat emelnek. A földszinten a fogadóteret és a recepciót alakítják ki, míg az irodák az emeleteken és a tetőtérben kapnak helyet. Hasonló elképzelés szerint épül egy nyolcszintes ingatlan a Ganz utca 16. szám alatt. Ennek földszintjén a tágas előcsarnok és a recepció mellett egy étterem is helyet kap. Az emeleti irodaterületek együtt vagy külön-külön részekre bontva is funkcionálhatnak. A hátsó traktusban a passzázsra és a Kacsa utcai irodaházba vezető átjáróban egy kávézó is lesz - írja az ebuild.info.

Az ingatlanok közvetlen szomszédja a Kanadai Nagykövetség, a terület a Lánchíd és a Margit-híd között, a Duna-parttól 200 méterre, míg a Moszkva tértől fél kilométernyire fekszik. A II. kerületi Kacsa és Ganz utcai irodaházak engedélyeztetési terveit most készítik. Az építés területén jelenleg régészeti feltárás folyik. A Raiffeisen Evolution Zrt. bécsi központja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés