Előfizetői tartalom

Október végére nyílhat meg az Arena Plaza

Portfolio
Továbbra is október 30-ára ígéri a fejlesztő Plaza Centers a Kerepesi úton épülő Arena Plaza megnyitását. Az összesen 180 ezer négyzetméteres beépített területtel rendelkező bevásárlóközpontban 65 ezer nm bérbeadható területen közel 200 kiskereskedelmi üzlet kap majd helyet. Budapest egyik legnagyobb plázájában több nagy nemzetközi divatcég is bérel majd üzletet.

Az általunk eddig ismertetett bérlőkön kívűl olyan prémium márkák is ott lesznek majd az Arena Plaza-ban, mint a Tommy Hilfiger, a Boss, a Ralph Lauren, a Paul & Shark és a Lacoste. Emellett mintegy 4,600 négyzetméteren a Belvárosban első üzletét idén megnyító Peek & Cloppenburg is jelen lesz majd a bevásárlóközpontban, tudtuk meg az üzlethelységek bérbeadásáért felelős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés