Előfizetői tartalom

Több mint ezer kocsmát vett meg a befektető

Portfolio
A belga Cofinimmo ingatlanbefektetési vállalat 419 millió euróért megvásárolta a szintén belga Inbev sörgyártó vállalat tulajdonában lévő Immobrew 90%-át. Az Immobrew az Inbev ingatlan érdekeltségeit foglalja magába, elsősorban sörözőket és lakóingatlanokat. A sale-and-leaseback tranzakció igen alacsony, 5.8%-os hozammal valósult meg.

Az Immobrew közvetlen tulajdonában 824 belgiumi söröző és közvetett tulajdonában 245 hollandiai pub van, melyeket az Inbev a szerződés értelmében 27 évre visszabérel a Cofinimmo-tól, a jelenlegi bérleti díj szint mellett összesen évi 27 millió euróért. Az Euronext-en jegyzett Cofinimmo a legnagyobb ingatlanbefektető Belgiumban. A cég kb. 1 millió négyzetméteres irodaportfóliója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés