Előfizetői tartalom

Vegyél lakást háború után!

Portfolio
Bár Libanont jó szívvel még ma sem igazán nevezhetjük a béke közel-keleti szigetének, ám az ingatlanpiac látszólag nem vesz tudomást a világpolitikáról és megkezdte a száguldást. Libanon fővárosában, Bejrútban ugyanis az óváros lakásárai kezdik megközelíteni a háború előtti árakat, míg a belváros sétálóutcájának üzlethelységeit csak a nagyobb divatmárkák engedhetik meg maguknak.

A luxuslakások piaca száguld a leginkább, elsősorban a Perzsa-öböl gazdag országaiban dolgozó libanoniak érdeklődésének köszönhetően. Bejrút Solidere negyedében az újépítésű prémiumlakások négyzetméterára 1,800-2,700 dollár között mozog, ami első ránézére nem tűnik soknak, ám ha figyelembe vesszük, hogy Bejrútban a luxuslakások mérete 250-300 négyzetméternél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés