Előfizetői tartalom

Érintetlen gyöngyszemek hihetetlen alacsony áron

Portfolio
A Földközi-tenger medencéjében mostanra gyakorlatilag egyetlen a turizmus és az ingatlanbefektetők által érintetlen ország maradt az európai oldalon, Albánia. Bár a legtöbben ma még valószínűleg legalábbis egzotikusnak és értelmetlennek ítélnének egy albániai ingatlanbefektetés, ám nem is olyan sok évvel ezelőtt hasonlóan abszurdnak tűnt a bolgár vagy a montenegrói tengerpart említése is. A felértékelődésre mindenesetre van lehetőség, az újépítésű tengerparti apartmanok négyzetméterára 550 eurótól indul az albán riviérán.

Beinduló turizmus?. A Montenegró, Szerbia, Macedónia és Görögország által határolt ország Európa egyik legfelfedezetlenebb turisztikai desztinációihoz tartozik, a Balkán-félszigeten talán csak Macedónia kelhetne vele versenyre ebben a tekintetben, ám ez utóbbi országnak nincsen tengerpartja, így turisták áradata nem igazán várható hosszú távon sem. Albánia azonban az Adriai-tenger...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés